Servicii

Pentru livrarea produselor proprii compania noastră deține o flotă de autoutilitare de medie și mare tonaj, care sunt capabile pentru dislocarea unui volum ridicat de mărfuri. Vehiculele sunt întreținute de către service de marcă, astfel asigurând funcționarea la parametri claselor de emisii EURO 4 sau EURO 5, după caz. Starea tehnică optimă a vehiculelor facilitează livrarea imediată și într-un timp cât mai scurt de la plasarea comenzii.
Configurarea vehiculelor a fost realizată pentru a transporta volum mare de produse în loc de greutate ridicată, prin soluții tehnice adecvate. Astfel asigurăm ca impactul asupra mediului și amprenta de carbon aferentă să fie ținute la nivel minim necesar.


Exploatarea propriilor autoutilitare, pe langa reducerea costurilor aferente transportului, reducerea elementului de cost de transport pe unitate de marfă achiziționată și protecția mediului, asigură și un grad ridicat de siguranță a produselor puse pe traseu. Conducătorii auto ai companiei sunt cunoscători ai produselor pe care le transportă, astfel pot lua măsurile necesare prezervării acestora pe timpul transportului.


Pentru transporturi speciale (urgențe, mostre, teste) societatea noastră este în parteneriat cu companii de logistică de renume, cum ar fi TNT, DHL, PALLEX e.a.
Documentele de transport ale mărfurilor livrare sunt următoarele:

  • factură fiscală
  • aviz de însoțire a mărfii
  • declarație de conformitate/performanță
  • certificat de conformitate
  • instrucțiuni de instalare/utilizare

Nu ai niciun produs în coș.

X
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.