Siguranță rutieră

  • Home
  • Siguranță rutieră

Siguranță rutieră

Siguranța rutieră este setul de măsuri puse în aplicare pentru a împiedica utilizatorii drumurilor să fie răniți în accidente rutiere (de prevenire a riscurilor) sau pentru a atenua consecințele acestora (prognoza). Utilizatorii drumului sunt pietoni, biciclisti, soferi și pasagerii acestora.

Pentru prevenția unor neplăceri în trafic se vor folosi separatoare de sens, lăzi pentru depozitare material derapant (pentru prevenirea şi combaterea poleiului şi înzăpezirii) etc.

Separatoarele de sens se utilizeaza pentru a separa sensul de mers pe drumurile publice, delimitarea spațiilor în parcări și pentru devierea circulației în cazul drumurilor care se află în reparații sau construcții.

Lăzile de pietriş sunt destinate depozitării materialului de împrăştiat (nisip, pietriş, sare). Acestea pot fi aşezate în mod eficient în locuri frecventate şi în zone riscante pe timp de iarnă cum ar fi drumurile pavate, staţiile de autobuz, proprietăţile rezidenţiale, poduri, staţii de alimentare cu combustibil, şcoli, centre de cumpărături etc.

Siguranță rutieră

Separator sens

Siguranță rutieră

Ladă material antiderapant

Nu ai niciun produs în coș.

X
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.